El Quadis rep avui la visita del CN Sabadell

El conjunt mataroní juga aquesta tarda a les 18 hores el partit d'anada dels quarts de final de Copa Catalunya

130226 Wa Mataro-calellaAvui a les 18 hores de la tarda el Centre Natació Mataró Quadis rep la visita del CN Sabadell en el partit d’anada dels quarts de final de Copa Catalunya. Després de superar sense problemes a la ronda prèvia al Rubí, el Quadis ara té el complicat repte de superar a doble partit a l’equip vallesà, un equip que ha patit una renovació total i que no té res a veure amb l’equip de la temporada passada, però que no serà un equip fàcil de batre.

L’objectiu dels mataronins és treure un bon resultat avui a Mataró i afrontar amb garanties el partit de tornada a Sabadell que es disputarà dissabte i jugar la fase final de la competició a Mataró els dies 4, 5 i 6 d’octubre. L’equip dirigit un any més per Beto Fernàndez s’ha reforçat amb tres incorporacions de nivell (Diakonow, Pere Estrany i Piralkov), que han de donar experiència al jove equip mataroní format bàsicament per gent de la casa.

Plantilla del CN Mataró Quadis: Michal Diakonow, Magí Salvà , Àlex Codina, Marc Corbalán,  Svilen Piralkov, Edu Mínguez, Pol Barbena , Pau Bach, Víctor Fernández, Pere Estrany , Pau Schnizler, Albert Merino, Marc Pannon.

El CN Mataró la Sirena debuta a Rubí

Avui també es disputen els partits d’anada dels quarts de final de Copa Catalunya Femenina, competició on hi participa el CN Mataró La Sirena. Les noies entrenades aquest any per Florin Bonca juguen avui a les 20:45 hores el seu primer partit oficial de la temporada a la piscina del Rubí, un equip que no hauria de donar problemes al conjunt mataroní. El partit de tornada a Mataró es disputarà dissabte a les 12:45 hores.

Com en el cas de la competició masculina, la fase final de la Copa Catalunya Femenina es disputarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre a les instal·lacions del Centre Natació Mataró.