El dos equips del CN Mataró ja coneixen els seus rivals de Copa Catalunya

El Quadis jugarà a quarts de final amb el CN Sabadell mentre que el CNM La Sirena jugarà amb el Rubí

  • Divendres, 20 Setembre 2013 12:39

120122 Mataro-navarra_04Ahir a la sala d’actes de Can Palauet es va celebrar el sorteig de la fase final de waterpolo que acollirà Mataró els dies 4, 5 i 6 d’octubre. Per segon any consecutiu  les instal·lacions del CN Mataró acollirà la fase final d’aquesta competició i la nostra ciutat es convertirà durant uns dies en la capital del waterpolo català.

El CN Mataró Quadis després de superar a l’anada dels vuitens de final al Rubí 5 a 17, encara no té el bitllet per jugar aquesta fase final, ja que abans haurà jugar el segon partit de tràmit amb el Rubí i després superar al CN Sabadell a quarts de final. Els quarts de final es jugaran a doble partit el 25 i 28 d’aquest mes, jugant-se l’anada a Mataró i la tornada a Sabadell.

Qui segur que estarà present a la fase final de Mataró són les noies del CN Mataró La Sirena, les mataronines jugaran els quarts de final davant el Rubí, un equip que no hauria de ser rival pel conjunt entrenat per Florin Bonca. En el cas de la competició femenina els quarts de final són a partit únic i es juguen a Mataró, l’altra bona notícia del sorteig és que La Sirena no es trobarà amb el poderós i gran favorit CN Sabadell fins a la final.