Roser Tarragó i Marta Bach lluitaran per les medalles del Mundial

Espanya s'ha pres la revenja de Londres superant per 9-6 els Estats Units, plantant-se a la semifinal

Estatal Femenina Waterpolo BCN 2013

El dimarts a la nit la selecció espanyola femenina de waterpolo, amb les mataronines Roser Tarragó i Marta Bach a les seves files, ha derrotat els Estats Units per 9-6 en un partit memorable i d'aquesta manera s'ha presa la revenja de la final dels Jocs Olímpics de Londres i ha donat un pas molt gran cap a l'obtenció del títol mundial. De moment però s'haurà de superar Hongria a la semifinal del proper dimecres. A l'altra semifinal jugaran Austràlia i Rússia.

Espanya ha començat molt endollada davant d'un equip molt potent que tot i haver perdut alguna jugadora important dels Jocs Olímpics han estat reemplaçades amb altres jugadores de gran vàlua. Jenifer Pareja ha marcat quatre gols per posar Espanya per davant amb 5-2 i a partir d'aquí Espanya ha sabut gestionar bé el seu avantatge, fent una gran defensa i deixant els Estats Units en un 0 de 8 en jugades de superioritat. Quan Estats Units s'ha posat a un gol ha sortit l'altra veterana de l'equip, la boia Maica Garcia, per situar novament els dos gols d'avantatge. També Laura López, l'exjugadora del CN Mataró, ha fet un parell de gols importants.

De les mataronines dir que, en un equip on l'equip titular està format pel bloc del Sabadell (campió d'Europa), Roser Tarragó ha tingut més minuts, ha treballat molt bé en defensa i ha fet el 9-5 que ha donat la tranquil·litat absoluta, i Marta Bach ha tingut menys minuts a la piscina, però quan el marcador estava en un ajustat 5-4 ha fet un parell de defenses magnífiques que han evitat l'empat de les rivals.