Victòria fàcil per a Espanya, amb Bach i Tarragó

La selecció espanyola acaba segona del grup i possiblement es creurà amb Estats Units a quarts de final

La selecció espanyola de waterpolo va tancarla fase de grups, com ja era previsible, amb una moklt còmoda victòria per 20-4 davant de la "ventafocs" del grup, com era la selecció d'Uzbekistan.

En aquest partit Marta Bach va marcar el seu primer gol del Mundial, tot i que és ben sabut que aquesta no és la seva faceta més destacada que sí és la tasca defensiva, i Roser Tarragó en va marcar un altre.

Ara demà dia 27 a 2/4 de 2 s'enfrontaran a quarts de final a Nova Zelanda en un altre partit molt còmode, abans de trobar-se amb Estats Units en partit de quarts de final, aquest sí complicat de veritat, i que podria tallar el pas a la lluita per les medalles a la selecció espanyola. Recordem que l'equip nord-americà va derrotar Espanya a la final del Jocs de Londres 2012.

Waterpolo Femení

Gran Bretanya no conneix el triomf

Per la seva part al selecció britànica on juguen la mataronina Ciara Gibson (que amb 8 gols és la màxima golejadora del seu equip) i la també jugadora del CN Mataró Chloe Wilcox, de moment no coneix el triomf, havent perdut davant Canadà, Alemanya i Estats Units. Ha quedat quarta del seu grup i s'haurà d'enfrontar a quarts de final amb Hongria, primera d'un altre grup.