El waterpolo femení comença amb victòria a BCN2013

La selecció espanyola, amb Tarragó i Bach, ha derrotat una difícil Holanda

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb la presència de les mataronines Roser Tarragó i Marta Bach, ha començat amb una treballada victòria sobre Holanda el torneig del Mundial de Barcelona-2013.

L'equip que dirigeix Miki Oca, acusant d'entrada una mica la pressió pel fet de jugar a casa, ha vist com les holandeses s'avançaven per 0-3, però ben aviat s'han asserenat i al descans ja dominaven per 7-5, i després han sabut mantenir l'avantatge per acabar amb un marcador de 14-12, amb dos gols de Roser Tarragó, tots dos en el darrer quart.

Dimarts, Espanya jugarà contra Rússia i el dijous contra Uzbekistan, els altres dos equips del grup.

Waterpolo Femení

Gran Bretanya, amb Gibson i Wilcox, perd davant Canadà

També ha debutat la selecció britànica, on hi ha una altra mataronina, Ciara Gibson, i una altra jugadora més del CN Mataró com és Chloe Wilcox. L'equip britànic no ha pogut fer res davant del Canadà perdent per 14-9, tot i els 4 gols de Ciara Gibson i els 2 de Chloe Wilcox.