El CN Mataró eltot.cat ja toca la final

Ha guanyat a Madrid el primer partit de semifinals davant el Moscardó

L'equip femení del CN Mataró eltot.cat ha donat un pas molt important per jugar la final de la Divisió d'Honor de waterpolo en guanyar avui dimecres a la tarda a la piscina del CN Moscardó a Madrid per 6-9. Ara haurà de confirmar-ho el proper dissabte a la tarda (18 hores) en el segon partit que es jugarà aquí a Mataró, o en cas extrem en el de desempat del diumenge al migdia.

Ha estat un partit força igualat, on les madrilenyes s'han trobat, com ja era d'esperar, amb un cert ajut per part dels àrbitres que han castigat de forma molt més severa la defensa mataronina que la local, amb 11 exclusions per 6. De tota manera l'equip local no ha aprofitat massa les seves jugades de superioritat i no ha anat mai per davant, i l'equip que dirigeix Vicenç Tarrés ha sentenciat amb un magnífic tercer quart en que ha dominat per 0-3, tallant les aspiracions de l'equip madrileny de donar la sorpresa.

La defensa mataronina ha funcionat molt bé i ha frenat la més destacada jugadora madrilenya, l'ex-jugadora del CN Mataró Laura López, que només ha pogut anotar un gol, mentre que a l'altra banda l'equip ha treballat bé els atacs en els moments problemàtics i quasi totes les jugadores han fet una bona aportació amb els seus gols.

130511 WA fem Mataró - Zagaroza 02

CN MOSCARDÓ - CN MATARÓ ELTOT.CAT 6-9

CN MOSCARDÓ: Herrera, Pastor, Mota, Espinosa (1), Bautista, Moraleda (1), Abad (2), Gonzàlez (1), Pedregosa, Martín, Vesperinas, Laura López (1), Sabugal.
CN MATARÓ ELTOT.CAT: Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera (1), Mar Llisterri (1), Roser Tarragó (2), Frankie Snell (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Zoila Quesada (1), Chloe Wilcox.
PARCIALS: 1-2, 4-4, 0-3, 1-0