El CNM eltot.cat a punt per afrontar les semifinals

Va derrotar per 17-7 el WP Zaragoza i el dimecres jugarà a Madrid contra el Moscardó

L'equip femení del CN Mataró eltot.cat va derrotar el WP Zaragoza per 17-7 en el darrer partit de la fase regular, iha acabat en segon lloc de la classificació, i el proper dimecres jugarà el primer partit de les semifinals a Madrid contra el Moscardó, el tercer classificat.

130511 WA fem Mataró - Zagaroza 03

En el partit jugat el dissabte a la tarda a les instal·lacions del complex Joan Serra del CN Mataró, l'equip que dirigeix Vicenç Tarrés no va tenir cap problema per desfer-se de l'equip aragonès. Va arrencar amb un parcial de 3-0, per posar les coses clares, i després la diferència va anar augmentant a poc a poc fins els deu gols finals sobre l'equip que ha acabat en sisena posició de la lliga, repartint-se molt bé els gols entre les principals jugadores de l'equip.

130511 WA fem Mataró - Zagaroza 04

CN MATARÓ ELTOT.CAT - WP ZARAGOZA 17-7

CN MATARÓ ELTOT.CAT: Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera (2), Mar Llisterri (1), Roser Tarragó (3), Frankie Snell (3), Clara Cambray, Ciera Gibson (2), Marta Bach (3), Zoila Quesada, Mireia Castellà, Chloe Wilcox (3), Mireia Nederman.
WP ZARAGOZA: Bugallo, Gómez, Menon (1), Ara, Bueno, Palomar, Blas (3), Esteban (1), Genzor (2), Barrios, Aguado, Tazueco, Coaro.
PARCIALS: 4-1, 2-1, 6-4, 5-1.

130511 WA fem Mataró - Zagaroza 02