Toni Noé i José Luis Cano es classifiquen per a l'Ironman de Hawaii

Van guanyar els seus grups d’edat a l'Ironman de Vitòria

190715Tr_NoeCanoVitoria

Toni Noé i José Luís Cano van assolir el seu objectiu a l’Ironman de Vitòria. Després de la injusta desqualificació de l’avi de l’equip de triatló del CN Mataró, Toni Noé, a l’Ironman de BCN la passada temporada, anaven a Vitòria buscant la classificació per complir el somni d’anar a Hawaii. Van guanyar els respectius grups d’edat i per tant s’han classificat per al campionat del món d’Ironman que serà a Kona- Hawaii el pròxim 12 d’octubre.

La competició es va iniciar al llac de Landa amb el sector de natació de 3800 m, després 180 km amb un fort vent que va dificultar molt aquesta fase de la prova i per acabar la marató amb 4 voltes pels carrers de Vitòria  amb molt ambient  pel nombrós públic que feia més suportable el patiment.

190715Tr_Canocorrent

Jose Luis Cano va arribar a meta amb 9:14:21 (parcials de 58:21, 4:55:31 i 3:15:32) guanyat el grup d’edat de 50-54 anys i classificant-se per a Hawaii, però encara faltava l’arribada del Toni Noè, que amb 73 anys era el corredor més gran de la cursa. Ho va aconseguir amb 14:07:20 (parcials de 1:15:55, 6:42:26 i 5:54:19) guanyant el grup d’edat 70-74 anys aconseguint també la plaça per a Hawaii.

190715Tr_Noécorrent

L'equip femení tercer al triatló de Vic

Aquest diumenge l’equip de triatló del CN Mataró tenia una altra cita important a Vic en la 7a edició del triatló d’Osona puntuable per a la Copa Catalana.

És un dels triatlons més espectaculars i durs del calendari català. 750 m de natació al Pantà de Sau, 22 km de bicicleta una amb molta pujada entre Sau i Vic i cursa a peu de 5 km pels carrers del casc antic de Vic.

190715Tr_EquipCNMaVic

En nois els més destacats van ser  Oriol Bruguera 36è (1:22:09) , Robert de Moya 39è (1:22:59) i Març Aragonès 53’a (1:25:39). A més van arribar Aniol Floriach 77è, Pol Penya 84è, Quim Nicolau 100è, Alejandro de Larrachea 111è, Tony Sayago 134è, Albert Julià 163è i Pol Pérez  168è.

En noies la més destacada va ser l’Aida Fàbrega que arribà en 6a posició absoluta amb un temps de 1:29:42. Jessi Brillas lva quedar 23a (1:47:35) i Viky Roura 24a  i 2a en veteranes-2 amb 1:48:31. Per equips les noies van aconseguir pujar a pòdium en 3a posició i els nois va ser 7ens.