Clàudia Luna campiona d'Espanya de triatló per autonomies amb Catalunya

En el mateix cap de setmana Mayalen Noriega es proclamà subcampiona catalana de triatló cros

El darrer cap de setmana va ser intens per a la secció de triatló del Centre Natació Mataró, aconseguint alguns resultats molt destacats a nivell individual i també d'equips.

El dissabte es va celebrar a Almansa el Campionat d'Espanya de triatló per autonomies i Clàudia Luna va formar part de la selecció catalana que va acabar aconseguint el títol estatal. La triatleta llavanerenca del CN Mataró va aconseguir una molt bona 18a posició
amb un temps d'1:08:58, col·laborant amb punts per a poder assolir el títol estatal.

170627Tr_Luna

També dissabte es va disputar a Calella el Campionat de Catalunya de Triatló Cross i Mayalen Noriega va aconseguir el subcampionat en noies amb una gran competició,  finalizant en un temps d'1:59:04. També va participar l'Oriol Bruguera aconseguint la 16a posició masculina amb un temps d'1:52:34.

170627Tr-Mayalen

I el diumenge a Calella es va celebrar un nou triatló en distància sprint, puntuable per a la Copa Catalana de Triatló. El més destacat va ser Guille Cortijo en 8a posició i 3r júnior.
Més enrere arribaren Quim Iturralde en 11è lloc i 2n en veterans 1 i Lluís López en 12è lloc i 3r en veterans 1. El tres van sumar per aconseguir la victòria per equips per al CN Mataró. En noies només actuà Gabriella Bucci que va quedar en 26a posició.

També diumenge, però a Banyoles, es va celebrar una nova edició del seu triatló en distància Half (1900 m de natació, 90 km de bicicleta i 20 de cursa a peu) i allà es va desplaçar l'incombustible triatleta Òscar Torres que finalitzà en 4:44 i en 152a posició.