L'equip femení del CN Mataró queda cinquè al català de relleus de triatló

En el Trirelay de Pineda de Mar es van viure curses molt emocionants

El diumenge a la localitat de Pineda de Mar es va disputar el Campionat de Catalunya de Relleus (Trirelay), una de les modalitats més emocionant i vibrants del triatló actual. La disputen equips de tres components i cada un ha de fer una mini triatló de 300 m de natació, 7 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu. Hi ha molta igualtat i per descomptat és una prova amb màxima velocitat i esforç, ja que uns segons poden suposar moltes posicions.

170605Tr_Equipfemenírelleus

L'equip femení d'elit del Centre Natació Mataró, amb Clàudia LunaJessica Brillas i Júlia Raja, va ser el més destacat i sempre va estar entre els millors, fins i tot liderant la prova en algun moment. Finalment va obtenir una molt bona 5a posició amb molta igualtat entre els primers equips. El seu temps va ser d'1:22:07.

L'equip masculí d'elit amb un equip format per Guille Cortijo, Jordi Fernàndez i Oriol Farré, van acabar en 14a plaça en una cursa on també va haver-hi molta lluita per les primeres posicions i un grandíssim nivell. El seu temps va ser d'1:12:40.

170605Tr_Relleus

En la competició Open es van obtenir dos podis. Les noies de l'equip B, amb Mireia Àlvarez, Joana Martínez i Núria Bruguera, amb un temps d'1:30:45, van aconseguir la 2a posició,  igual que l'equip mixt format per Quim de Nicolau, Adrià Parra i Maria Andreu, que van fer la prova amb un temps d'1:21:54. I finalment l'equip cadet del CN Mataró, en el seu primer any en competició, amb Adrià de Moya, Alejandro Molina i Manel Carceller, va aconseguir una molt meritòria 30a posició, amb un temps d'1:27:30.

El pròxim cap de setmana Campionat d'Espanya de clubs

El pròxim cap de setmana l'equip de triatló del CN Mataró es desplaça a Pontevedra per disputar el Campionat d'Espanya per Clubs. Competició molt important per sumar punts a la Lliga Nacional per mantenir l'equip femení a primera divisió i per pujar l'equip masculí de segona a primera.