Els equips de triatló del CN Mataró mantenen la seva categoria estatal

L'equip femení acaba en 8è lloc de 1a estatal i el masculí en el mateix lloc però de 2a

L'equip de triatló del Centre Natació Mataró va disputar l'última prova puntuable per a la Lliga nacional de triatló a la localitat almeriense de Pulpí. Allà el dissabte al matí es va disputar el Campionat d'Espanya de relleus per parelles, nou format creat per la federació espanyola. Prova disputada en distància super sprint (300 m, 7 km, 3 km) on cada equip presentava tres parelles i cada una havia de completar tota la distància i donar el relleu a la següent fins a completar els 3 relleus.

161010Tr_EquipCNM

L'equip masculí, format per Guille Cortijo, Alejandro Cortijo, David Rovira, Oriol Farré, Edu López i José Luís Cano, va assolir una molt bona 8a posició en la 2a Divisió. I les noies, amb un equip format per Clàudia Luna, Maria Andreu, Mireia Àlvarez, Joana Martínez, Júlia Raja i Núria Bruguera, van lluitar fins al final per arribar també en la 8a posició, però de la 1a Divisió.

Amb aquests resultats les noies van sumar suficients punts per mantenir-se a la màxima divisió i els nois a la segona, quedant en disposició de lluitar l'any vinent per pujar a primera divisió.

161010Tr_Equipfem

A la tarda es va disputar una altra competició, que era la final del circuit Nacional de triatló en distància sprint. Clàudia Luna va quedar la 19a en elit femenina i entre els nois el més destacat en els grups d'edat va ser el Guille Cortijo que va quedar 2n en el de 18-19 anys. El seu germà Alejandro va quedar 6è en 20-24, categoria en la qual Oriol Farré fou 9è. I en 30-34 David Rovira fou 5è i Edu López 8è.