Gran actuació dels triatletes del CNM a la triatló de Montgat

La prova, que comptava com a Campionat de Catalunya per grups d'edat, va ser molt profitosa per la delegació mataronina

Triatló masculí

Participació molt nombrosa de l'equip del CNM a la IV triatló de Montgat que aquest any era el Campionat de Catalunya per Grups d´edat, disputada el diumenge dia 19 a les 8h 30 del matí.

Entre els 19 components de l´equip que van participar, cal destacar lactuació, en nois, d'Àlex Cortijo que poc a poc va assolint el seu millor nivell, aconseguint la quarta posició absoluta. En noies, per la seva banda, Claudia Luna de nou va lluitar fins al final, aconseguint la tercera posició absoluta.

En l'apartat de categories, en aquesta ocasió es tractaven de grups d´edat,  els triatletes del conjunt mataroní van aconseguir 7 podis on destaquen la primera posició de Núria Bruguera en 40-44 anys i de Joana Martinez en 45-49 anys femenins.

Triatló femení

Pel que fa a equips, els nois van acabar en tercera posició, i les noies ho van fer en la segona, completant una gran matinal de triatló a Montgat.

Maria Andreu al Campionat d'Espanya d'edat escolar

D'altra banda, Maria Andreu, convocada per la selecció Catalana, va estar al Campionat d'Espanya en edat escolar disputat a Aguilar de Campo. A nivell individual va conseguir la 15a posició i amb la seva participació va ajudar a la Selecció Catalana a aconseguir la medalla de bronze del Campionat.