José Luís Cano subcampió català de triatló de llarga distància

L'ànima de la secció de triatló del CN Mataró va quedar tercer a l'Ironcat de L'Ampolla

El passat dissabte es va disputar, a la localitat tarragonina de L'Ampolla, la 12a edició del IRONCAT, on es disputava també el Campionat de Catalunya de llarga distància, i allà va competir en José Luís Cano, el que és l'autèntica ànima de la secció de triatló del Centre Natació Mataró, i va aconseguir pujar al podi d'aquesta duríssima prova.

160531Tr_Canopodi

Els triatletes van prendre la sortida a les 7 en punt per cobrir les distàncies de 3,8 km de natació a la platja davant del port, 180 km de ciclisme en un circuit pel Delta de l'Ebre i 42,2 km corrent en 6 voltes pel port i rodalies del poble de L'Ampolla.

José Luís Cano va fer una molt bona cursa acabant en la tercera posició absoluta, amb un temps de 8:59:27, i quedant subcampió de Catalunya de llarga distància, ja
que el guanyador va ser el triatleta francès Gregory Vershuere amb 8:34:36. El campió català va ser Albert Giménez amb 8:35:18.
Els  parcials del mataroní van ser de  56:18 nedant, 4:50:09 en el tram de bicicleta i 3:13:00 en la marató corrent.