Arriba la XVI edició de la Triatló Ciutat de Mataró

Aquest diumenge la ciutat de Mataró acollirà un cita que rep els millors esportistes catalans de la modalitat

Triatló 2015

Aquest diumenge 29 es disputa la XVI Triatló Ciutat de Mataró, organitzada pel Centre Natació Mataró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

A les 9 del matí es donarà el tret de sortida, des del Centre, a una nova edició de la triatló, en modalitat esprint, de la ciutat, puntuable pel circuit català de triatló. A la prova s’hi veuran les primeres figures de l’escenari català de la modalitat.

Triatló 2016

Un recorregut segur i atractiu

El recorregut es dividirà en 750 metres de natació, 20 quilòmetres en bicicleta i una cursa final a peu de 5 quilòmetres de llargada. Pel que fa al recorregut en bicicleta, seran dues voltes de 10 km pel passeig marítim i la NII, que estarà completament tallada al trànsit (de 8.30 a 11.30) per a seguretat dels participants.

Finalment, la cursa a peu constarà de dues voltes a un circuit que recorre tot l’espigó del Port de Mataró, i a les 11.30 es procedirà a la cerimònia d’entrega de premis i trofeus.

No perdeu l’ocasió de fer un cop d’ull a una disciplina esportiva molt espectacular i passeu-vos pel Passeig Marítim de la ciutat el diumenge al matí.