Bons resultats del CNM a la Duatló de Banyoles

El conjunt mataroní tanca de manera positiva la seva participació en el Campionat de Catalunya per Grups d'edat

CNM duatló banyoles

El diumenge es va córrer la XXVI edició de la Duatló de Banyoles, la més antiga de Catalunya i que, per tant, sembla gaudir d’un renom que la fa especial.

L'edició d'enguany corresponia al campionat de Catalunya de Grups d'Edat, i la representació del Centre Natació Mataró no va passar desapercebuda. En categoria femenina, Clàudia Luna va entrar en la 4a posició general i 3a en la seva categoria (20-24 anys). L’atleta mataronina va baixar una mica el seu rendiment a causa de la pluja que va caure, que la van fer extremar la prudència en les baixades en bicicleta, circumstància que li va fer perdre opcions d’assaltar el grup capdavanter.

santi abad duatló

En categoria masculina, marcada per la gran rivalitat i competitivitat entre els participants, els membres del Centre van assolir tres bons resultats en la classificació. Pablo López va entrar en 7a posició, i va ser 2n classificat en la seva categoria (20-24 anys). L'Edu López, demostrant una gran projecció, va finalitzar en la 16a posició de la general i Santi Abad ho va fer en la dissetena plaça de la general, convertint-se d’aquesta manera en campió del grup d'edat de la seva categoria (40-44 anys). Pel que fa a la classificació per equips, el conjunt mataroní va aconseguir una gran segona posició en categoria masculina.