Èxit del CNM al duatló d’Oriola

La tercera posició de Leonor Font i la sisena de Lluis Vila, destaquen en l’actuació del conjunt mataroní

Podi mixt duatló

Cinc components de l'equip de triatló i duatló del Centre Natació Mataró es van desplaçar aquest passat cap de setmana a la localitat murciana d’Oriola per competir en el Campionat d’Espanya de duatló de llarga distància. El circuit, que constava d’un primer sector d’atletisme de 16 kms, seguit d’un exigent recorregut ciclista de 65 km i per acabar, novament corrents, 8 kms més pel centre de la ciutat murciana.

Èxit femení

A la categoria femenina és on es van obtenir els millors resultats on Leonor Font, una nova incorporació de l’equip mataroní, va aconseguir acabar en tercera posició, fregant la segona en un intens duel final. L’atleta, al grup capdavanter des del principi del recorregut, va aconseguir distanciar-se en el tram ciclista, per acabar aconseguint la tercera posició en l’última part del recorregut, mentre intentava l’assalt a la segona posició. Un resultat molt meritori si considerem el grandíssim nivell actual en categoria femenina.

duatló femeni

L’equip masculí també obté bons resultats

Pel que fa a la categoria masculina, cal destacar la meritòria sisena posició de Lluis Vila, subcampió l’any anterior, que retornava després d'alguns mesos aturat per culpa d’una lesió en una caiguda en bicicleta. L’atleta no va baixar de les deu primeres posicions al llarg de tot el recorregut.

duatló masculí

L’actuació dels altres participants del CNM, on Santi Abad va destacar aconseguint la quinzena posició final i David Rovira i Jose Luis Cano van finalitzar en 46a i 50a posició respectivament, van permetre que el conjunt mataroní acabés en una lluitada cinquena posició final per equips.

Després d’aquesta bona actuació global, el Centre Natació Mataró disputarà aquest proper cap de setmana, concretament el diumenge 20, el duatló més antic que es fa a Catalunya, el de Banyoles, puntuable per la Lliga Catalana.