Clàudia Luna guanya la Duatló Ciutat de Granollers

Pablo López i José Luis Cano van acabar segons en Sub-23 i veterans respectivament

Claudia Luna

El passat cap de setmana la secció de triatló del CN Mataró va participar en la Duatló Ciutat de Granollers, prova que es disputa en el circuit de Fórmula 1 de Montmeló. De l'actuació mataronina hem de destacar la victòria de Clàudia Luna (1:00:41) en categoria absoluta i sub 23.

També van estar a un gran nivell Leonor Font (1:01:37) que va acabar 4a, Pablo López (0:53:31) setè absolut i 2n sub 23, Xavier Casal (0:54:04)  14è absolut i José Luis Cano (0:54:45), 24è absolut i 2n en veterans. Per equips el CN Mataró va acabar tercer en nois i noies.

Aquesta a setmana no hi ha competició, però la següent será un dels plats forts de la temporada de duatló, amb el Campionat de Catalunya de Duatló per equips que es disputarà el 13 de febrer al Prat de Llobregat. El CN Mataró participarà a la prova amb 5 equips, el masculí i el femení que participaran en categoria elit i tres equips més que competiran en la categoria open.