Alejandro Pérez i Mercè Tussel guanyen la 18a Duatló de Muntanya de Mataró

Em categoria júnior la victòria va ser per Guille Cortijo del CN Mataró

Guille Cortijo

Diumenge passat es va celebrar la 18a edició de la Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró, la més antiga de Catalunya. Els més de 200 duatletes participants van haver de completar un total de 30 quilòmetres, començant i acabant amb un recorregut pel circuit de cros de Mataró, de 6 i 3 quilòmetres respectivament, i amb un traçat de 21 km de BTT.

El guanyador en categoria masculina va ser  Alejandro Gómez que va aconseguir la seva quarta victòria em aquesta prova. El tram de BTT va acabar de definir la victòria en la categoria femenina. Tot i patir una caiguda en el tram de bicicleta. Mercè Tusell es va imposar i va ser la vencedora de la 18a edició de la Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró.

La secció de triatló del CN Mataró hi va participar amb una delegació de set esportistes, el millor va ser Oriol Gili que va acabar 26è amb un temps de 1:50:54. Javier Sierra fou 35’e (1:55:12), Guille Cortijo 42è (1:56:34) i a més es va emportar la victòria en categoria júnior, German Garrote va acabar 47è (2:00:00), Sergi Pérez 105è (2:13:42), Antonio Serrano 149è (2:37:18) i el veterà Noè 155è (2:41:21). Per equips el CN Mataró va acabar 9è.