El masculí del CN Mataró subcampió de Catalunya de Duatló

L'equip femení tot i patir moltes baixes va acabar tercer

CN Mataró Subcampió Catalunya Duatló

Diumenge passat es va disputar al Prat de Llobregat la VII edició del Campionat de Catalunya de Duatló per equips. A la cita no hi va faltar la secció de triatló del CN Mataró que va col·locar els seus tres equips participants en el podi.

L’equip masculí del CN Mataró format Xavi Casal, Antolí Fauria, David Rovira, Alex Cortijo, Dani Gonzalez i Lluís Vila es va proclamar sotscampió de Catalunya amb un temps de 00:53:01.

Tercer lloc del femení

En categoria femenina l’equip del CN Ma- taró va patir una baixa d’última hora i va presentar un equip amb tres components, que és el mínim per poder participar. Tot i això, Regina Mola, Claudia Luna i Judit Zaragoza van estar a un gran nivell i van aconseguir entrar en tercera posició amb un temps d’1:06:09.

CN Mataró tercer lloc català de duatló

Segon lloc en categoria Open

També es va celebrar la competició en categoria Open on va participar l’equip B masculí del CN Mataró. Francesc Juarez, Javi Castro, Ivan Bruck, Marc Rovira, Santiago Abad i Guille Cortijo van tenir una gran actuació i van entrar en segona posició.

Campionat d’Espanya

Aquest diumenge 22 de febrer el CN Ma- taró participarà al Campionat d’Espanya de Duatló de Llarga Distància que se celebrarà a Orihuela (Múrcia). Lluís Vila, Marc Rovira, Santiago Abad i Antolí Fauria seran els quatre representants mataronins. A més a més, aquest diumenge el conjunt mataroní participarà amb 15 atletes a Igualada en el Campionat de Catalunya de Duatló per categories.