Clàudia Luna guanya la prestigiosa Triatló de Vilanova

Els germans Cortijo també es van imposar a la prova en les seves respectives categories

Claudia LunaEl passat cap de setmana la secció de triatló del CN Mataró va participar en la Triatló de Vilanova, una de les triatlons amb més història del territori català.

De l’actuació mataronina hem de destacar el triomf en categoria absoluta de Clàudia Luna (1:02:24) que també es va emportar el triomf en categoria júnior. Alex Cortijo es va emportar el triomf en categoria júnior (0:57:50) i va acabar 4t en categoria absoluta. El seu germà Àlex Cortijo va ser 7è en categoria absoluta (0:59:01) i va quedar primer en categoria cadet. Oriol Farré va acabar 3r en categoria juvenil (1:04:17) i 34è de la general. Per equips el CN Mataró va quedar en primera posició.

David Rovira del CN Mataró cinquè a la Half d’Empuriabrava

La setmana passada la secció de triatló del CN Mataró va participar en la primera edició de la Half d’Empuriabrava. David Rovira, amb un temps de 4:28:52, va acabar en cinquena posició.

Francesc Juárez, fent de guia de Dani Llambrich, es va emportar la victòria en la categoria Paratriatleta amb un temps de 4:28:14, un registre que els va valer per acabar en sisena posició en categoria absoluta.

El CN Mataró també va estar present amb dos atletes a l’Aquatló de Badalona. Aquí Lluís López va acabar 11è amb un temps de 0:31:58 i Sergi Pérez va acabar 45è amb un temps de 0:34:59