El Centre Natació Mataró guanya la Triatló de Montgat

El conjunt mataroní es va emportar la victòria per equips tant en noies com en nois

Triatló MontgatEl passat cap de setmana una nombrosa delegació de la secció de triatló del CN Mataró va participar a la Triatló de Montgat, prova que servia com a Campionat de Catalunya de grups d’edat.  Per equips el CN Mataró va ser el gran dominador de la prova i es va imposar tant en categoria masculina com en femenina.

Dos podis individuals

En categoria masculina Dani González va acabar segon amb un temps de 0:59.22, mentre que en categoria femenina Regina Mola va ser tercera amb un temps d’1:12.51. Van tenir una actuació destacada Lluís Vila 6è (1:00.23) i Judit Zaragoza 6a (1:15.35).

Campionat d’Espanya

El passat cap de setmana la triatleta del Centre Natació Mataró Maria Diez va participar amb la selecció catalana a l’estatal de triatló en edat escolar celebrat a Ourense.  En categoria individual la Maria va acabar quarta molt a prop de pujar al podi estatal, posició en la que també va acabar en la modalitat de relleu mixt.

Triatló de Tudela

Aquest dissabte dia 5 de juliol el CN Mataró participarà amb tres triatletes a la Triatló de Tudela (Navarra), prova classificatòria pel Campionat d’Espanya.
Els tres representants mataronins seran David Rovira, Dani González i Blai Sánchez.