Dani González es queda a les portes de l'estatal

El triatleta del CN Mataró va fregar la classificació pel Campionat d'Espanya

Dani GonzálezEl cap de setmana passat el triatleta del CN Mataró Dani González va quedar 21è (2:05:45) a la Triatló de Vinaròs en categoria sub 23, quedant-se a les portes del Campionat d’Espanya, ja que els 20 primers classificats aconseguien el bitllet per l’estatal elit. Ara l’atleta del CN Mataró ja està pensant a participar en una altra prova classificatòria i intentar aconseguir el bitllet per a l’estatal, després de fer una mala cursa a Vinaròs per culpa d’unes ferides als peus.

Triatló de Manresa

També la setmana passada, el CN Mataró va participar a la XVI edició de la Triatló de Manresa, prova puntuable per a la Lliga Catalana de Triatló. L’actuació més destacada va ser la de l’Àlex Cortijo que va quedar 11è a la classificació general i es va emportar la victòria en categoria júnior (0:58:24). També van participar Tomas Caldas 64è (1:02:32), Albert Ruz 71è (1:03:54), Oriol Farré 108è (1:06:31), Guille Cortijo 166è (1:10:22), Sergi Fuentes 173è (1:11:02). Per equips el CN Mataró ca acabar en 10a posició.

Triatló Manresa

Ara, aquest cap de setmana, la secció de triatló del CN Mataró participarà a dues triatlons de mitja distància, una és la mítica triatló de Zarautz, una de les velles de l’estat, i l’altra és la Buitrago de Lozoya (Madrid) on se celebra el Campionat d’Espanya de mitja distància. A l’estatal, el CNM hi participarà amb un equip femení i un de masculí, l’equip de les noies estarà format per Judit Zaragoza, Raquel Martin i Laia Salvador, mentre que l’equip masculí estarà format per Oriol Gili, German Garrote, Lluís Vilà, Javi Castro i Marc Rovira.