Clàudia Luna bronze en el Mundial júnior de Duatló

L'atleta del CN Mataró a més va aconseguir quedar campiona del món de relleus mixtes formant part del combinat estatal

Claudia Luna 3a del Món

Dissabte passat a Pontevedra es va celebrar el Campionat del Món de Duatló on va participar l’atleta del CN Mataró Clàudia Luna. Després d’aconseguir el Campionat d’Espanya a la localitat asturiana d’Avilès, Luna afrontava el mundial amb la incertesa de no conèixer les seves rivals ni de quin seria el seu nivell en una prova d’aquesta categoria.

Però l’actuació de la triatleta del CN Mataró va ser magnífica i Clàudia Luna es va penjar la medalla de bronze després de quedar tercera del món en categoria júnior, només per darrere de la italiana Angelica Olmo i de la japonesa Matsumoto Fumika. Aquest bronze li va valer perquè el seleccionador estatal l’escollís per córrer l’endemà la prova de relleus mixtes on corrien dos nois i dues noies per equip.

Campiona del món per relleus

A la prova per relleus la Clàudia va fer el primer parcial i va aconseguir entregar el relleu en primera posició, lloc que no abandonaria l’equip estatal que es proclamaria campió del món per relleus en categoria júnior per davant de les seleccions d’Itàlia i Portugal. A banda de Luna van formar l’equip estatal Roberto Sánchez, Cecília Santamaria i Antonio Serrat.

Claudia Luna 3a del Món