Nan Oliveras i Sara Loehr guanyen la Triatló Ciutat de Mataró

Maria Diez tercera en categoria femenina va ser l'actuació més destacada del Centre Natació Mataró

Podi femení Triató Ciutat MataróDiumenge passat es va celebrar la 14a edició de la Triatló Ciutat de Mataró que organitza cada any per aquestes dates el CN Mataró. Un any més la prova va ser tot un èxit de participació i fins a 850 triatletes  van prendre la sortida d’una triatló que ja és de les millors del territori català. El guanyador de la prova en categoria masculina va ser el triatleta Nan Oliveras amb un temps de 00:55:29, el triatleta d’Olot va fer bons els pronòstics, i després de proclamar-se campió d’Espanya de Triatló Sprint es va emportar la victòria a Mataró. Joan Ruvireta del CN Vic va ser segon (00:55:38) i Jordi Garcia del Fastriatlon va ser tercer (00:55:49).

En categoria femenina la guanyadora va ser Sara Loehr (1:02:46), la triatleta que fins fa dos anys competia amb el CN Mataró i que ara milita al Fastriatlón, es va emportar la victòria després de superar, en els darrers metres a l’esprint, a la triatleta del Lugo Anna Godoy que va entrar només tres segons més tard (1:02:49). La tercera classificada va ser la triatleta del CN Mataró Maria Diez (1:05:09), que a banda d’emportar-se el títol en categoria cadet va pujar fins al tercer esglaó del podi absolut.

Gran actuació del CN Mataró

A banda de la gran cursa de Maria Díez, també van tenir una gran actuació altres membres del Centre Natació Mataró. En categoria masculina hem de destacar a Lluís Vila 9è (00:57:12), Dani González (00:75:42) i Alex Cortijo (00:58:33). En categoria femenina Mònica Pellejero va ser 6a (1:07:21) i Raquel Martin 24a (1:15:35). Per equips, el femení del CN Mataró va acabar en 2a posició, mentre que el masculí va acabar quart molt a prop del podi. Toni Noè, als 66 anys, va demostrar que continua estant en plena forma i va acabar segon en la categoria de veterans 3 (1:16:43).