Bon paper del CN Mataró a la Copa del Rei de Triatló

L'equip femení va acabar 9è i el masculí 18è

Copa del rei TriatlóEl passat cap de setmana els equips de la secció de triatló del CN Mataró es va desplaçar fins a Canet d’en Berenguer (Castelló), per disputar la Copa del Rei de Triatló i el Campionat d’Espanya de Triatló per Relleus.

El dissabte es va disputar la Copa del Rei, en categoria femenina el CN Mataró va acabar en 9a posició amb un temps d’1:13:20. L’equip femení estava format per Maria Diez, Regina Mola, Mònica Pellejero i Eva Tomàs. L’equip masculí format per Francesc Juàrez, Bernat Moragas, David Rovira, Dani Gonzàlez, Àlex Cortijo i Antonio Roldan va acabar en 18a posició amb un temps d’1:00:54.

Campionat d’Espanya per relleus

El diumenge, a la mateixa localitat valenciana, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Triatló per relleus. Aquí el femení del CN Mataró va aconseguir un magnífic 8è lloc després de fer un temps d’1:35:19. Van formar l’equip Maria Diez, Regina Mola i Eva Tomàs.

En categoria masculina, l’equip format per Àlex Cortijo, Antonio Roldan i Dani Gonzàlez va acabar 18è amb un temps d’1:19:52. Tot i quedar lluny del podi, els responsables de la secció de triatló del CN Mataró, valoren molt positivament els resultats aconseguits en aquestes dues cites on hi participen els millors clubs d’arreu de l’estat.

Oriol Gili quart a l’Ironcat

També el passat cap de setmana es va celebrar a la localitat tarragonia de l’Ampolla el Campionat de Catalunya de Llarga Distància, l’Ironcat 2014, on el CN Mataró només va tenir un únic representant, el debutant Oriol Gili.

El triatleta mataroní, que debutava en aquesta prova, va acabar 8è de la prova i quart de Catalunya amb un temps de 9:30:54, després de recórrer 3.800 metres nedant, 180 km en bicicleta i 42 km a peu.

Aquest cap de setmana el CN Mataró participarà en dues proves, dissabte a la Triatló de Sant Feliu de la Lliga Catalana i diumenge a l’Ironman de Calella, prova on competiran triatles vinguts de tot el món.