Clàudia Luna campiona júnior d’Espanya de duatló

Grans resultats del CN Mataró al Campiona d'Espanya celebrat a localitat asturiana d'Alivés

Claudia LunaEl passat cap de setmana una àmplia delegació del Centre Natació Mataró va participar en el Campionat d’Espanya de Duatló que es va celebrar a la localitat asturiana d’Avilés.
El conjunt mataroní es va emportar un títol estatal, precisament el que va aconseguir Clàudia Luna en categoria júnior. La mataronina, amb una marca d’1:14:50, es va proclamar campiona d’Espanya i es va guanyar un bitllet per disputar amb el combinat estatal el mundial júnior de duatló que es disputarà el pròxim mes de juny a Pontevedra.

Maria Díez 5a estatal cadet

També va tenir una gran actuació Maria Díez en categoria cadet femení quedant en 5a posició amb un temps de 0:33:40. Un magnífic resultat per a una corredora que participava per primer cop en un campionat estatal.

En categoria júnior masculí el CN Mataró va acabar en 8a posició per equips gràcies als bons resultats d’Alex Cortijo 27è (1:07:34), Adrià Parra 50è (1:09:36) i Tomy Caldas 57è (1:09:43). En categoria cadet masculina el CN Mataró va ser 10è. L’equip cadet va estar format per Albert Puig 36è (0:34:54), Raul López 38è (0:30:55), Sergi Fuentes 51è (0:31:18) i Guille Cortijo 57è (0:31:28). En categoria absoluta el millor classificat del CN Mataró va ser Pablo López 75è (1:01:35). Dani González va ser 77è (1:01:36) i Marc Rovira 79è (1:01:46). Per equips el CN Mataró va acabar 13è.

Eva Tomàs subcampiona estatal

També hem de destacar el sots-campionat estatal aconseguit per Eva Tomàs amb un temps d’1:08:25 en la categoria de grup d’edat 40-44. Judit Zaragoza va ser 7a en el grup d’edat 25-29 (1:10:46) i Joana Martínez va ser 6a en el grup d’edat 45-49 (1:18:22). Per equips, el femení del CN Mataró va acabar en 15a posició.