Claudia Luna campiona de Catalunya júnior de duatló

El Centre Natació Mataró va aconseguir quatre podis al Campionat de Catalunya de Duatló

Claudia LunaDiumenge passat es va disputar un de les duatlons més antigues i espectaculars de Catalunya, la duatló de Castellfollit de la Roca que en aquesta edició era també Campionat de Catalunya i on hi van participar diversos atletes del CN Mataró.El circuit per la comarca de la  Garrotxa amb pujades i baixades van fer com sempre d´aquesta duatló una prova molt selectiva.

De la participació mataronina hem de destacar l’actuació de Claudia Luna, la triatleta del CN Mataró va acabar primera el tram de peu, però en la part de bicicleta va cedir la primera posició, acabant subcampiona de Catalunya absoluta amb una marca de 1:08:07, registre que li va servir per emportar-se el Campionat de Catalunya júnior.

En categoria cadet femení la mataronina Maria Díez va acabar subcampiona de Catalunya amb un temps de 1:09:38. A més va quedar 5a en categoria absoluta, tot una mostra del gran futur que té aquesta jove atleta del CN Mataró.

El quart podi pel CN Mataró el va aconseguir Raul López en la categoria cadet masculí, quedant sots-campió català amb un registre de 1:03:34. En categoria absoluta masculina el primer mataroní en arribar va ser Dani González 31è amb un temps de 1:02:01. Per equips el masculí del CN Mataró va acabar en 8a posició.