El femení del Centre Natació Mataró subcampió de Catalunya de Duatló

Claudia Luna es va imposar a la Duatló de Granollers

Equip CN MataróDissabte passat la localitat del Prat de Llobregat va acollir el Campionat de Catalunya de Duatló en la modalitat de crono per equips on va participar el CN Mataró.
Enguany les lesions van fer que els dos equips del CN Mataró participessin a la cita mermats i que haguessin de recórrer a joves atletes encara en categoria júnior i cadet. Tot i això, el femení format per Mònica Pellejero, Clàudia Luna i Maria Diez va aconseguir el sots-campionat de Catalunya.

L’equip masculí format per Àlex Cortijo, Dani González, Lluis Vila o Pablo López va acabar en sisena posició. El masculí B format per Javi Circujano, Ignasi de la Rosa, Carlos Mancera, Marcel Aragonès, Marc Aragonès i Enzo Rossignani van acabar en 30a posició. El femení B va acabar 14è i va estar format per Helia Rocha, Eva Tomàs, Laia Salvador, Joana Martínez i Raquel Martin.

Duatló de Granollers

L’endemà diumenge diversos components de la secció de triatló del CN Mataró van participar a la IV edició de la Duatló de Granollers que es dispua en el circuit de fórmula 1 de Montmeló. Aquí el més destacat va ser el segon lloc en categoria femenina absoluta de la duatleta júnior del CNM Clàudia Luna (1:01:14). Judit Zaragoza va ser 19a (1:11:26) i Helia Rocha 31a (1:16:56).

Claudia Luna

En nois el més destacat va ser Marco Gàmez 32è (0:57:20), Raul López va ser 38è (0:57:38) i Javi Circujano 42è (0:58:01). L’equip femení del CN Mataró va acabar 5è i el masculí 6è. A més el CN Mataró es va emportar dos podis per categories, Raul López va ser el primer en categoria cadet i Clàudia Luna primera en categoria júnior. Sergi Fuentes va ser segon en cadet seguit de Guille Cortijo que va acabar tercer.

Campions de la Duatló de Rubí

Fa dues setmanes el CN Mataró va participar a la Duatló de Rubí, una prova que té només dos anys de vida, però que va acollir més de 400 participants. El CN Mataró va aconseguir dues victòries, en categoria individual amb el triomf de Lluís Vila en categoria absoluta i la victòria per equips del conjunt masculí. Afegir que en Pablo López va entrar en una meritòria 6a posició absoluta, guanyant alhora la categoria sub-23.L’única representant femenina de l’equip la Judit Zaragoza va aconseguir una meritòria 12a posició en la general.