El femení del CN Mataró acaba quart a la Lliga Nacional de Triatló

Un any més els dos equips del CNM continuaran a la màxima categoria estatal

Lliga Nacional FemAquest passat cap de setmana la secció de triatló del Centre Natació Mataró va participar ena una de les competicions més importants de l’any, la Lliga Nacional de Clubs que es va disputar a Almeria. Aquesta és la competició per equips més important de l’estat i des de la seva fundació els dos equips del CN Mataró han participat en la màxima divisió.

Un cop més hem de destacar el gran paper que va fer l’equip femení del CNM que va acabar en 4a posició molt a prop del podi. Individualment, gran actuació d’Anais Rivas que va ser 4a (1:08:15) i de Clàudia Luna que va acabar 9a (1:09:27). La resta de components de l’equip van ser: Meri Velasco, Mònica Pellejero, Jèssica Brilas, Eva Tomàs, Joana Martínez, Judit Zaragoza, Laia Salvador i Laura Homs.

Lliga Nacional Masc

En categoria masculina el CN Mataró va acabar en 10a posició, una plaça que dóna la permanència a la màxima divisió estatal. L’equip masculí va estar format per: Francesc Juàrez, Dani González, José Luis Cano, Quim Soler, Àlex Cortijo, Blai Sànchez, David Rovira, Pablo López, Javi Castro i German Garrote.