José Luís Cano campió d’Espanya en distància olímpica en el seu grup d’edat

Regina Mola va quedar subcampiona estatal

Jose Luis CanoEl cap de setmana passat la secció de Triatló del CN Mataró va viatjar fins a la localitat de Los Alcazares (Múrcia) per disputar el Campionat d’Espanya de Triatló en distància olímpica. La competició va començar dissabte amb la disputa de les categories per grups d’edats on el mataroní José Luis Cano va aconseguir el Campionat d’Espanya en el grup d’edat 45-49 (2:00.32).

Regina Mola va quedar subcampiona en el grup d’edat 40-44 (2:17.20). Destacar també el 10è lloc de Judit Zaragoza en el grup d’edat 25-29 (2:35.25). Si dissabte la pluja i el fred havien estat els protagonistes, l’endemà el sol i la calor van endurir les proves elit del campionat estatal. El millor lloc el va aconseguir Anaïs Rivas en categoria absoluta quedant en 17a posició (2:15.13). Gran paper també de Sheila Brillas en la categoria sub-23 acabant 28a (1:19.23).

En categoria Elit masculina hem de destacar el 60è lloc de Pol Samsó (2:02.04), el mataroní encara en edat júnior va realitzar el seu primer triatló en distància olímpica. Darrere seu va entrar Francesc Juàrez 62è (2:02.17) i Antonio Roldan 80è (2:08.04).
Per equips el Centre Natació Mataró va acabar en 7a posició en categoria femenina i en 14 posició en categoria masculina.

Triatló de Banyoles
També la setmana passada una altra delegació del CN Mataró va participar al Triatló de Banyoles. El més destacat aquí va ser el tercer lloc per equips aconseguit en categoria masculina i el tercer lloc de Lluís Soler en veterans, en una prova que va estar marcada pel mal temps i les baixes temperatures.

Ironman de Berga
Ara aquest proper cap de setmana el Centre Natació Mataró participarà a dues proves, al Triatló de Tossa de Mar i l’Ironman de Berga, una prova de primer nivell que comptarà amb la participació de diversos triatletes vinguts d’arreu del món.