El femení del CN Mataró guanya la Triatló de Sant Pol de Mar

En categoria individual Sheila Brillas va acabar en 4a posició

• Divendres, 06 Setembre 2013 12:08

Triatló CNM

Aquest passat cap de setmana la secció de triatló del CN Mataró va participar a la primera edició de la Triatló de Sant Pol de Mar. L’equip femení del CN Mataró format per Sheila Brillas, Meri Velasco, Anais Rivas, Clàudia Luna i Joana Martínez va demostrar que està arribant al final de la temporada en un estat de forma molt fort i es va emportar la victòria per equips. El triomf va ser gràcies als bons resultats individuals, ja que quatre de les cinc mataronines van acabar entre les deu primeres. L’equip masculí va acabar en quarta posició.

En categoria individual Sheila Brillas va ser la millor mataronina acabant 4a (1:16:11), Meri Velasco va ser 6a (1:16:45), Anaïs Rivas 7a (1:17:07) i Clàudia Luna 8a (1:18:06). En categoria masculina Pablo López va ser el millor triatleta del CN Mataró acabant en 20è lloc (1:08:30), a més va acabar en segona posició en categoria sub-23. El CN Mataró va aconseguir cinc podis més, Raul López va ser 2n en categoria cadet, Meri Velasco 2a en júnior, Clàudia Luna 3a en júnior, Sheila Brilla 3a en sub-23 i Joana Martínez 3a en veterans.