Pol Samsó 7è al Mundial de Duatló de Canadà

L’atleta del CN Mataró va superar en escreix el 19è lloc del passat Europeu

Pol Samsó

Del 8 al 10 d’agost la localitat canadenca d’Otawa va acollir el Campionat del Món de duatló en categoria júnior i sub-23 on el corredor del CN Mataró Pol Samsó va ser l’únic representant espanyol. En Pol que va participar en el Mundial després d’aconseguir la mínima i el 19è lloc en el passat Europeu d’Holanda, va millorar considerablement els seus resultats i va acabar setè del món després de fer la prova amb un temps de 56:31. El mataroní es va quedar a només dos minuts de les medalles en una prova que va guanyar l’holandès Jorik Van Egdom.

José Luis Cano quart a l’Ironman de Vitòria

El triatleta del CN Mataró José Luis Cano va participar el passat mes de juliol a la Challenge Ironman de Vitòria, tornant a demostrar la seva bona forma en una especialitat només apta per a "superhomes" com han de ser els que són capaços de fer 3800 metres nedant, 180 km en bicicleta i, per acabar, una marató.

Jose Luis Cano

El corredor i entrenador del CN Mataró, després d'haver fet en els darrers mesos dues Ironmans es va presentar a Vitòria disposat a assolir un gran resultat i així va ser amb la 4a posició aconseguida. La remuntada d'en Cano en el tram de bicicleta va ser molt important, però va ser en el tram final de la marató, que és on costa més remuntar entre els deu primers, que en Cano va aconseguir el segon millor parcial de la prova amb un temps de 2 hores 55' superant els seus adversaris. El mataroní va acabar la prova en quarta posició final amb un temps de 9 hores i 2 segons.