L’equip júnior femení de triatló del CN Mataró campió d’Espanya

L’equip masculí també va pujar al tercer graó del podi

• Dilluns, 01 Juliol 2013 00:00

Triatló CNM

El passat cap de setmana del 22 i 23 de juny es va disputar a Altafulla el Campionat d´Espanya esprint en categoria èlit i grups d´edat, a més a més Campionat d´Espanya de la categoria Junior, i el CN Mataró va estar representat en totes les competicions, assolint un èxit molt rellevant en les categories júniors ja que tant l’equip femení, campió d’Espanya, com el masculí van pujar al podi.

Títol per a l’equip femení júnior

El més destacat va ser el diumenge. Es disputaven a primera hora les competicions junior i més tard l’elit.
En categoria júnior va destacar molt l’equip femení, situant-se les 3 júniors entre les 10 primeres: 5a Jèssica Brillas que va estar escapada en bici  cedint alguna posició en la cursa a peu, 7a Claudia Luna amb una gran remuntada en bici de i 8a de Merixell Velasco  amb una cursa molt regular.
Al final l’equip júnior femení del Centre Natació Mataró va dominar la classificació femenina aconseguint un històric campionat d’Espanya traient més de 18 segons al segon equip classificat que va ser el Tri Marbella.

Bronze en categoria masculina júnior

La categoria junior masculí va estar tot molt renyida, amb una cursa de molt nivell on es demostra que el futur esta assegurat en el triatló nacional. Pol Samsó va tornar a estar entre els millor de l’Estat, quedant-se a les portes de les medailles amb una 4a posició.  Dani Gonzàlez va quedar 41è, Adrià Iglesias 44è i Àlex Cortijo 45è, aconseguint el tercer lloc a la classificació per equips del Campionat d’Espanya jñunior masculí.
D’aquesta manera  el CN mataró va ser l’únic equip estatal que ha pujat al podi tant en nois com en noies, demostrant que la pedrera del CN Mataró assegura la continuïtat del nivell a l’equip mataroní.

Sheila Brillas la més destacada en categoria elit

Les darreres proves del diumenge foren les de més alt nivell, elit femenina i masculina. A la primera l’única representat del Centre fou la Sheila Brillas acabant la 17a absoluta i 7a posició Sub-23. En elit masculina amb una remuntada  en bici espectacular fou en Quim Soler el primer en arribar en 34a posició dels 100 participants. L’Antonio Roldan el 41è i el 72è del Francesc Prat van donar al CN Mataró la 11a posició en aquesta categoria.

Laia Salvador i Pablo López els millors en grups d’edat
El dissabte dia 22 s’havia celebrat  la prova de grups d´edat, on destacà la 5a posició de la Laia Salvador en el grup 40-44. En grups masculins el més destacat fou el 6è de Pablo Lopez en el grup 20-24 i el 9è del German Garrote en el grup 35-39 anys.