Mònica Pellejero novena a la Triatló de Zarautz

En categoria masculina Cisco Juarez va ser el més destacat dels atletes del CN Mataró

Monica PellejeroAquest passat dissabte es va disputar la mítica triatló de Zarautz, al País Basc, sota una intensa pluja i temperatures molt fredes. Una plaga de meduses va obligar a anul·lar la natació, pel què finalment es va disputar en format duatló, en distàncies de 9km - 82km i 14km. Fou una cursa duríssima per les condicions climàtiques i molt perillosa en el tram de ciclisme.

El més destacat de l’actuació dels triatletes del CN Mataró va ser la 9a posició de la Mònica Pellejero (5:02.43), el 20è del Cisco Juàrez (4:06.35) i el 22è del Quim Soler (4:07.40).

Destacar també l’emotiva arribada de Toni Noè (5:38.29), que als seus 66 anys supera competició rere competició, demostrant l’esforç i l’esperit de superació.
Dissabte es va disputar la triatló de Manresa, en distància sprint. El més destacat fou el 3er lloc de la Sheila Brillas (1:03.33), el 5è de la Clàudia Luna (1:04.21) i el 9è de l’Antonio Roldan (0:56.01). Per categories Sheila Brillas va ser primera en sub-23 i Clàudia Luna en júnior, Pablo López va ser tercer en sub 23 (1:10.48). El proper dissabte 22 de juny es disputa el Campionat d´Espanya Júnior i Sprint a la localitat d´Altafulla.