Jordi Garcia i Sara Loehr guanyen la Triatló Ciutat de Mataró

Per equips el CN Mataró va acabar en segona posició en categoria femenina i en tercera posició en categoria masculina

Guanyador Triatló Ciutat de MataróÈxit de participació a la Triatló Ciutat de Mataró en modalitat Sprint de diumenge passat que organitzen des de fa 13 anys el Centre Natació Mataró i l’Ajuntament de Mataró. L'edició d’enguany va complir amb les expectatives. Prop de 600 corredors varen saltar a l'aigua per a cobrir els 750 metres nedant a mar. La primera transició a la bicicleta, rapidíssima, hi havia atletes que començaven a pedalar sense posar-se el calçat encara, pedalaven amb el peu nu, aquest tram consistia en 20 km al final de qual hi havia la darrera transició cap a la cursa a peu que també va ser de vertigen i on els corredors havien de cobrir 5 km.

De les moltes modalitats que té el triatló, el "Triatló-Sprint" és una de les més espectaculars per l'alt ritme de cursa que agafen els corredors punters ja des de l'inici i per la gran competitivitat que suposa el fet que no es puguin agafar grans distàncies entre els corredors. Això fa que una transició desafortunada o un canvi de ritme comporti guanyar llocs o perdre'ls en la classificaió.

El campions absoluts de la cursa van ser Jordi Garcia amb un temps de 00:54:51 i en categoria femenina l’ex atleta del CN Mataró Sara Loehr amb un temps de 01:04:.43, tots dos membres de l’equip Fasttriatlon Club.

Guanyadora Triatló Ciutat de Mataró

Bons resultats mataronins

Els representants del CN Mataró, com ja ve sent habitual aquesta temporada, varen estar en els grups capdavanters tant en categoria femenina com masculina. En homes el millor classificat va ser Antonio Roldan en 9è lloc (00:57.31), Quim Soler va ser 13è (00:59.44). També van participar: Adrià Iglesias 21è (01:01.43), Marcel Aragonès 38è (01:02.04), Alex Cortijo 41è (01:02.20), Marc Aragonès 61è (01:03.58), Toni Noè 214è (01:12.44) i Guille Cortijo (01:12.48). Toni Noè es va emportar el triomf en la categoria Veterans 3.

Meri Velasco campiona júnior

En categoria femenina la Meri Velasco va entrar a la meta en 5a posició amb un  temps de 01:08.25 a més es va emportar la victòria en categoria júnior. Darrera seu va entrar la Clàudia Luna que va ser 6a en categoria absoluta i segona en categoria júnior amb un temps de 01:09.07). Judit Zaragoza va ser 23a (01:16.02). Per equips el CN Mataró va acabar segon en categoria femenina i tercer el categoria masculina.