Dos podis del CN Mataró a la triatló per equips del Prat

L'equip femení va acabar en segon posició i el masculí tercer

podi masculiCap de setmana atapeït de la secció de Triatló del Centre Natació Mataró. Dissabte es va celebrar la Triatló Sprint del Prat de Llobregat que es corria sobre unes distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu, Aquí l’equip femení del CN Mataró va tenir una gran actuació i va acabar sots-campió de la prova. Van formar l’equip Mònica Pellejero, Jèssica Brillas, Clàudia Luna, Meritxell Velasco i Eva Tomàs.

Els nois també varen pujar al podi, en aquest cas per endur-se la medalla de bronze i continuant d’aquesta manera la brillant temporada de la secció. L’equip estava format per Francesc Prat, David Rovira, Pol Samsó, Xavi Casal, Quim Soler i Adrià Iglesias.

Ironcat de l’Ampolla
En un altre escenari, a l’Ampolla, es va córrer la Xa edició de l’Ironcat, una prova on només hi participen veritables especialistes que van haver de recórrer unes distàncies brutals de 3800 metres nedant, 180 km en bicicleta i 42,2 km de cursa a peu. L’entrenador-corredor del CN Mataró, en José Luis Cano va a tornar a donar mostres de la seva classe i tot no estar recuperat del tot de les seves darreres lesions va entrar en 2a posició proclamant-se subcampió Absolut i Campió en la categoria LD.

En Cano va acabar la cursa amb un temps final de 8 hores i 54 minuts. Mostra de la importància de la cursa és la multitudinària participació amb més de 300 atletes inscrits, doncs estava en joc el Campionat de Catalunya. Després d’aques èxits, el triatleta mataroní ja té la ment posada en la seva pròxima gran prova, l’Ironman d’Àustria que s’ha de disputar el proper 30 de juny.

Triatló de Lloret de Mar
El diumenge es va celebrar la IV edició de la Triatló Lloret de Mar. De l’actuació dels atletes del CN Mataró hem de destacar el 12è lloc absolut de l’Antonio Roldán amb un temps d’1:05.12. Per equips el Centre Natació Mataró va acabar en cinquena posició