Victòries de Regina Mola i José Luis Cano a la Triatló de Banyoles

Pol Samsó participarà el Mundial Júnior de Triatló que es disputarà a Canadà

mola i canoAquest passat cap de setmana la secció de triatló del CN Mataró va disputar dues proves obtenint molt bons resultats. A Banyoles es corria la World Triathlon Promaster sobre unes distàncies de 1500 metres nedant, 40km en bicicleta i 10 km de cursa a peu. Quatre atletes del CN Mataró hi van participar deixant bona mostra de la seva qualitat.  En la categoria Elit, l’Antonio Roldan va arribar en una fantàstica 15a posició amb un temps final de 1:56.30. En Quim Soler, en la mateixa categoria va entrar en la 21a posició marcant un crono final de 2:01.23. En categoria Promàster Regina Mola (2:31.27) i José Luis Cano (2:09.27) es van proclamar campions.

Xtrem Man de Salou
Dos altres corredors del CN Mataró van participar a l’Xtrem Man de Salou, una prova només apta per a valents que han de superar 1900 metres nedant, 90 km de bicicleta i 21 km de cursa a peu. L’Ignasi de la Rosa va arribar en una meritòria 38a posició amb un crono final de 4:52.16. L’altre  mataroní participant va ser en David Vilana que va acabar la cursa amb un temps final de 5:21.22.

Aquesta cap de setmana la secció de triatló del CN Mataró participarà a la triatló per equips del Prat, a l’Ironcat de l’Ampolla, al Campionat de Catalunya de Llarga Distànicia i a la Triatló de Lloret de Mar.

Pol Samsó correrà el Mundial
El triatleta del CN Mataró Pol Samsó ha estat convocat per la selecció estatal per participar el Campionat del Món Júnior de triatló que s’ha de celebrar el proper mes d’agost a Canadà.