Anaïs Rivas guanya una accidentada Triatló de Vilanova

La climatologia no va ajudar gens.

El passat cap de setmana s’havia de celebrar a Vilanona i la Geltrú la tradicional triatló d’aquesta prova que tanca la temporada del circuit català de triatló. Però com que les condicions climàtiques van ser tan adverses, la triatló es va convertir en una cursa a peu de 9 km, suspenent així els trams de natació i bicicleta de la prova.

El més destacat de l’actuació dels triatletes del CN Mataró va ser la victòria en categoria femenina d’Anaïs Rivas amb un temps de 0:33:29. Sara Loehr va ser 6a (0:36:35). Per equips el femení del CN Mataró va quedar primer. Van completar l’equip femení Clàudia Luna (0:38:40) i Hèlia Rocha (0:40:32).

En categoria masculina David Rovira va ser 7è (0:29:31) i Antonio Roldan 8è (0:29:32). L’equip masculí va acabar en 4a posició. En categoria per grups d’edats el CN Mataró va aconseguir quatre victòries, les de Clàudia Luna, Anaïs Rivas, Sara Loehr i David Rovira.