Bons resultats del CN Mataró en el Campionat d’Espanya

Pol Samsó, va estar el més destacat en quedar 3r de la seva categoria

Dissabte a les 10 del mati es va disputar a la Casa de Campo de Madrid el Campionat d’Espanya Sprint. El més destacat de l’actuació del CN Mataró va ser el resultat del júnior Pol Samsó, quedant 29è de la general i 3er de la seva categoria amb un temps d’1:07.35. L’equip del CN Mataró va quedar en 7è lloc, a part de Samsó van completar l’equip Quim Soler 44è (1:13.20) i David Rovira 59è (1:13.20).Campionat d’Espanya per relleus

Per la tarda es va disputar el Campionat d´Espanya per Relleus que consistia en tres relleus per equip en el que cada un havia de fer una minitriatló. A la finalització del primer component, aquest havia de donar el relleu al següent amb un simple contacte amb la mà per iniciar el següent minitriatló, així fins a completar els tres relleus.

La prova va comptar amb una alta participació i la va ser cursa trepidant. El CN Mataró va estar a punt d’entrar en el top 5, però en el segon relleu, Blai Sànchez es va emportar per davant un con en el tram de natació que va penalitzar l’equip que va acabar en setena posició. Van completar l’equip Quim Soler i Pol Samsó

L’equip femení va acabar en cinquena posició. Una 5a posició que comporta un bon lloc en el rànquing nacional de clubs d’aquesta temporada on segur que el CN Mataró es classificarà entre els 10 millors equips de l’estat. El conjunt femení va estar format per Sheila Brillas, Anaïs Rivas i Clàudia Luna.

Duatló de Muntanya de Núria. També el passat cap de setmana  quatre triatletes del CN Mataró van participar a la Duatló de Núria,  Duatló de Muntanya que segurament és la més dura de les que es fan a casa nostra. Onze kms de btt de pujada per iniciar la cursa, després 14 kms de cursa a peu pujant al cim del Puigmal i per finalitzar 11 kms de btt en baixada.

El més destacat  de l’actuació mataronina va ser el segon lloc del júnior Enzo Rossignani i la victòria en la categoria de veterans de Toni Noè. Per equips el CNM va acabar en 7a posició.