José Luis Cano tercer lloc al Campionat d’Espanya de llarga distància

Es va disputar el passat diumenge amb la 4a edició del Challenge Barcelona.

La Challenge Barcelona celebrada el passat dia 30 en distància Ironman (3800mts / 180kms/ 42kms), enguany també era el Campionat d'Espanya de Llarga Distància. Després d’un dissabte molt complicat pel clima, el diumenge a primera hora es va donar la sortida als 1500 participants que van poder realitzar la prova amb tota normalitat.

Com no podia ser d’una altra manera, en una prova d’aquest nivell on hi participen triatletes vinguts d’arreu del món, també hi va ser present una delegació de la secció de triatló del Centre Natació Mataró.

El més destacat dels 4 triatletes del CN Mataró que van participar fou el podi i 3er lloc absolut en el Campionat d’Espanya de Llarga Distància de José Luis Cano, per darrera de Miquel Blanchart i de Raul Amatrain. Cano va sortir en el lloc 58 de l’aigua i va anar remuntant en bici arribant en 9a posició. En una excel·lent marató va anar passant rivals fins a finalitzar en la 3a posició final entre els participants espanyols amb un temps de 8h 41’, quedant en 15a posició a la classificació general.

Sisè llocs per equips del CN MataróDavid Vilana va fer una molt bona carrera fent un temps total de 9h 55’ quedant el 151è de la general. German Garrote no va tenir el seu millor dia quedant el 362è absolut amb un temps de 10h 35’. D’altra banda Víctor Andrés no va poder finalitzar la competició.Tots aquests resultats va fer que per equips el CN Mataró acabés sisè classificat per equips.Das Diederen i Lucy Gossage guanyen la provaEls guanyadors abosoluts de la prova van ser l'holandès Das Diederen en categoria masculina i la britànica Lucy Gossage en categoria femenina.

Diederen amb un temps 8:20:7 es va imposar a l'austriac Georg Swoboda (8:22:14) a l’alemany Per Bitner (8:22:47) que va ser tercer.En categoria femenina la guanyadora va ser Lucy Gossage amb un temps de 8:58:43, per davant de l'holandesa Mirjam Weed (9:07:25).