Víctor Marin participa en la mítica triatló de la presó d’Alcatraz

El triatleta del CN Mataró és un especialista en proves extremes.

En Víctor Marín del CN Mataró, un triatleta que sembla no voler conèixer els seus límits va anar la setmana passada a participar a la mítica triatló d’Alcatraz a la badia de San Francisco a Califòrnia. En Víctor, va participar en aquesta emblemàtica triatló de la famosa presó tantes vegades vista en pel·lícules al cinema.

Les distàncies de la prova eren 1,5 milles nedant en les gèlides aigües al voltant de l’illa on hi ha la presó. Després de la primera transició, els atletes iniciaven un tram molt dur de bicicleta de 18 milles, on es posaven a prova per l’exigència del circuit que passava per la zona del Golden Gate.

La cursa s’acabava amb el darrer tram a peu molt, amb trossos que es corrien a la platja, cosa que donava una gran espectacularitat i que finalitzava pujant unes escales de 400 graons que de ben segur es faran inoblidables per a tots els corredors que les varen aconseguir pujar sense defallir, quan ja portaven a les cames un càstig molt dur.

En Víctor, va acabar en 35a posició de la seva categoria i en el lloc 314 de la general.