Bon paper dels triatletes del CN Mataró al Campionat d’Espanya

L’equip masculí va obtenir el tercer lloc per equips

Els passats dies 22 i 23 de setembre es va celebrar a Úbeda (Jaén) el Campionat d’Espanya de Triatló en la categoria elit. La prova es va disputar sobre distància olímpica, o sigui 1500 m de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de cursa a peu, i van participar-hi fins a 800 triatletes. La victòria i el títol de campió d’Espanya va ser per Ivan Raña que en una triatló molt dura es va imposar amb un temps de 2h 08’ 28”. En categoria femenina es va imposar Ainhoa Murua amb 2h 29’18”.

L’equip del Centre Natació Mataró va tenir una destacadíssima actuació ja que es va fer amb la tercera plaça en la classificació per equips que va dominar el SVC de Vitòria per davant del Trialandalus. Els tres triatletes que van puntuar van ser Santi Pellejero (13è amb 2h 16’09”), Israel Escudero (19è amb 2h 18’39”) i Bernat Moragas (25è amb 2h 21’23”). També van acabar la prova Francesc Prat (46è amb 2h 24’55”) i Xavier Casal (51è amb 2h 25’42”).

En la categoria femenina van participar Neus Caylà que va arribar 23a absoluta i 7a a la classificació sub-23 amb un temps de 2h 53’04” i Mònica Pellejero que va acabar 25a amb 2h 58’47”. Quant a les categories per grups d’edat, dos triatletes del Centre van pujar al podi. Van ser Ignasi de la Rosa que va quedar 3r en el grup 20-24 amb un temps de 2h 24’39” i Lluís Solé que també va quedar 3r en el grup d’edat 40-44 amb un temps de 2h 25’34”.