El Cirera venç al líder a casa i continua somiant

El Cirera fa un gran pas cap a la salvació

El Cirera va guanyar a casa al líder de la categoria, el Ripollet en un partit vibrant i molt igualat que no es va decidir fins als últims minuts de joc. Amb aquesta victòria l’equip groc surt dels llocs de descens directe i es situa en la plaça de promoció, mentre que el Ripollet tot i la derrota ja és matemàticament equip de Preferent.

El partit va començar amb un Cirera més incisiu davant un Ripollet que semblava deixar passar els minuts per trobar el moment més idoni per clavar la ganivetada en el moment menys esperat i quant més mal fa. Però, tot igualar-se el matx en els últims minuts del primer temps el Cirera va estar molt bé en defensa i no va donar gaires opcions al rival.

A la represa tots dos equips van sortir a l’atac en busca de la victòria, ja que en aquells moments era l’únic resultat que els hi anava bé, sobretot al Cirera que d’haver perdut podria haver dit adéu a la categoria, però el gol no va arribar per cap de les dues bandes i a mida que passaven els minuts semblava que l’empat a zero seria el resultat final. Però quan tot semblava ja sentenciat, Albert un dels últims fitxatges de l’equip prominent del Pla d’en Boet va fer el de la victòria que deixa al Cirera amb moltes opcions de permanència.

CIRERA – RIPOLLET 1-0

CIRERA:

Toni, Pajuelo, Martinez, Gomez (Moreno), Juan, Alberto, Isaka, Chaco (Manuel), Albert, Pereira, Palanco (Valero).

GOLS:

86’ Albert (1-0).