Gerard Puig (CAL) dues medalles al Campionat d'Espanya júnior

Raquel Gonzàlez (AAC) quarta, i Oriol Soler (CAL) cinquè al Campionat d'Espanya júnior de marxa

Gerard Puig, el saltador de Cardedeu, fitxat aquesta temporada pel CA Laietània va pujar dues vegades al podi als Campionats d'Espanya júniors celebrats el passat cap de setmana a Saragossa, tot i que d'haver fet la marca que li havia donat el títol català hauria pogut quedar campió en salt de llargada, deixant-li així un regust amarg a la seva bona actuació.

En triple salt va quedar segon amb una marca de 14'79 m, pels 15'05 m que va fer el guanyador. En salt de llargada va quedar tercer amb un registre de 6'99 m, mentre que el guanyador va fer una marca de 7'14 m, per sota dels 7'22 m que la setmana passada li havien donat al laietanenc el títol català. Raquel Gonzàlez (AAC) quarta, i Oriol Soler (CAL) cinquè al Campionat d'Espanya júnior de marxaRaquel Gonzàlez la marxadora mataronina de l'AA Catalunya també va quedar per sota de les seves possibilitats als Campionats d'Espanya celebrats a Santa Eulària des Riu (Eivissa), ja que després d'haver quedat campiona catalana amb un temps poc més enllà dels 50 minuts, a la localitat eivissenca va fer un temps de 52'34" en els 10 km que la van relegar a la quarta plaça. Va guanyar la madrilenya de procedència hongaresa Júlia Takacs amb 48'06" i segona va ser la lleidetana Alba Sànchez, que amb 50'30" va guanyar per primera vegada a la marxadora mataronina.

També van participar els campionats els laietanencs Oriol Soler, que va quedar cinquè en categoria juvenil amb un temps de 48'43" en els 10 km, i Oriol Roca que va quedar 18è en cadets amb 31'19" en els 5 km.Víctor Gonzalo setè a la Marató de BarcelonaEl passat cap de setmana es va disputar la Marató de Barcelona amb més participació de la història, ja que 7.441 corredors van prendre la sortida, i que estrenava recorregut, passant pels llocs més emblemàtics de la capital catalana.El guanyador va ser el kenyà Johnstone Chebii amb un temps de 2h 12'04" i el primer mataroní en travessar la línia d'arribada va ser Víctor Gonzalo (Blanc i Blau) en una esplèndida setena posició amb un temps de 2h 27'23", que hauria pogut ser millor si no hagués quedat en terra de ningú, veient-se obligat a fer gairebé tota la cursa en solitari.Jordi Fernàndez (GA Lluïsos) també va fer una gran cursa, quedant 38è amb un temps de 2h 41'43", i el seu company Agustí Bartrés també va baixar de les tres hores (2h 57'44"), en una marató on els atletes van patir molt l'alta temperatura regnant a Barcelona el passat diumenge.Tres mataronins als Campionats d'Espanya de crosAquest proper diumenge dia 11 de març se celebra el Campionat d'Espanya de Cros a Càceres i allà hi seran els mataronins Enrique Luque (AA Catalunya), en categoria masculina absoluta, i Judit Llavero i Cecília Pozo (CA Laietània) a la cursa júnior femenina, formant part de la selecció catalana.Aquest diumenge Campionat de Catalunya de Llançaments d'hivern a l'EstadiMataró serà la seu del XV Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern el proper diumenge 11 de març segons va decidir la  Federació Catalana d’Atletisme. La competició, organitzada pel C.A. Laietània, aterra per segon cop consecutiu a l’Estadi Municipal, i està reservada als vuit millors llançadors catalans de cada especialitat, tot i que es preveu la participació d’atletes d’altres federacions fora de concurs.