Pèssima jornada a la 2a Territorial

Resultats i cròniques de la 2a Territorial

Després d’aquesta última jornada on tant sols ha estat capaç de sumar punts la Llàntia de tots els equips de la ciutat, i que ho va fer empatant a casa, tot continua igual. El Boet i Juventus es troben ben situats, però Molinos i Llàntia ronden el descens.

Classificació.

Arenys 42; Canet 40; Premià i Sabadellenca 38; Pineda 37; Cabrils 34; Espanya 33; Sant Pol 31; Tiana 30; PLA D’EN BOET i JUVENTUS 28; Vilassar 27; MOLINOS 26; Sant Crist 23; LLÀNTIA 22; Masnou 19; Llavaneres 14.

Jornada 16 (25 de febrer

Pineda- MOLINOS         5-1Canet- PLA D’EN BOET         1-0Sant Pol- Tiana         0-2Vilassar Dalt- Llavaneres         1-1Masnou AT- San Crist         0-3JUVENTUS- Espanya         0-2LLÀNTIA- Premià de Dalt         1-1Sabadellenca- Carmel         2-0Arenys de Mar- Cabrils         1-0

JUVENTUS 0 - ESPANYA 2

JUVENTUS. : Paco, Lluis, Marco, Agus, Isaac, Graupera, Rodri, Ferran, Pere, Jose, Marc. (Martin), (Poli), (Xayo), (Garrido).

El Juventus continua amb la seva irregularitat habitual d’aquesta temporada i va perdre inesperadament a casa contra l’Espanya de Santa Coloma de Gramenet, després d’haver guanyat fa quinze dies al líder.Els visitants van tenir controlat tot el partit el mig del camp i sempre ven tenir una punta més de velocitat que els verds que gairebé en cap moment es van veure amb veritables opcions d’entrar dins del partit. El primer gol visitant va arribar al final de la primera part, abans ja n’havien pogut aconseguir algun altre, mentre que el segon va arribar al minut vint i cinc de la segona meitat després d’un ràpid contraatac quan semblava que el Juventus començava a tenir opcions d’empatar. Tot i la derrota, l’equip continua a la zona mitja de la classificació.

PINEDA - MOLINOS 5-1

MOLINOS. Miguel, Carlos, Naciri, Fernandez (Andorrà), Coca, Kiko, Jose Luis, Adil, Luis, Youness, Raul, Anuar.

Els Molinos va perdre contra un dels equips de la part alta de la classificació. La primera part va estar força igualada tot i que el major encert de cara a gol del Pineda va fer que s’arribés al descans amb un ajustat 2 a 1. A la represa els Molinos van desaparèixer i el Pineda, que va marcar el tercer gol molt aviat, va poder jugar a plaer davant un quip blanc i blau desconegut.

PLA D’EN BOET - CANET 0-1

PLA D’EN BOET. Buyo, Raul, Guillen, Dani, Antonio (Alex), Albert, Mario, Chaco, Jonathan, Moliner, Zamora.

El Pla d’en Boet segueix amb la mala ratxa de resultats a casa i aquest cop va perdre a casa, per la mínima, contra el Pineda. Els visitants van demostrar el perquè estan a la zona alta de la classificació i amb una bona defensa i un únic gol en van tenir prou per superar un Boet que sembla haver-se estancat en els vint i vuit punts.Els grocs, que van fer una partit bastant dolent, van arribar en comptades ocasions a la porteria rival i quan ho van fer el porter del Pineda o la mala punteria dels davanters mataronins van evitar que arribés l’empat que hauria estat el resultat més just.