Derrota excessiva del Cirera

RIPOLLET - CIRERA 4-2

El Cirera va perdre per 4 a 2 al camp del Ripollet que gràcies aquesta victòria es col·loca al capdavant de la classificació. El resultat final del partit és molt enganyós, ja que durant tota la primera part el Cirera va dominar el matx i es va posar 0 a 2 i no va ser fins a la segona part que el Ripollet va remuntar el matx gràcies a jugar amb dos homes més i a un penal a favor.

Els grocs van sortir molt motivats i amb ganes d’aconseguir la primera victòria davant un rival d’entitat. Als vint minuts Valero feia el primer gol i abans d’arribar al descans Palanco feia el segon que semblava encarrilar la victòria, no per la diferència de gols sinó pel joc que estaven fent un i altre equip.

Però a la represa les coses van canviar, i als quatre minuts el Cirera es va trobar amb un penal en contra que suposar el 1 a 2 i amb un jugador menys. A partir d’aquí la dinàmica del partit va canviar per complert i els locals van començar a dominar el matx a plaer i més encara quan poc després eren capaços d’empatar el matx. Tot i això el tercer i quart gol del Ripollet no van arribar fins als últims minuts quan els grocs ja jugaven amb nou homes i l’equip ja estava tancat a la seva àrea.

CIRERA

Toni, Valiente, Martinez, Gomez, Juan, Moreno (Manu), Valero (Alibes), Alberto, Palanco (Pajuelo), Mena, Isaka.

GOLS

21’ Valero (0-1), 38 Palanco (0-2), 49’ Aitor (1-2) de penal, 64’ Fraganillo (2-2), 87’ Alberto (3-2), 90’ Gusi (4-2).