El Juventus guanya a Sant Pol

SANT POL - JUVENTUS 0-1

JUVENTUS. Xevi, Graupera, Martin, Marco, Pere, Poli, Bolo, Rodri, Ferran, Jose, Marc. (Chayo), (Isaac), (Dalmau). El Juventus va aconseguir una victòria important per allunyar-se del descens després de fer un partit molt serio en defensa i aprofitar la seva oportunitat en els últims minuts. A més cal recalcar que l’equip va guanyar al camp d’un dels equips de la zona alta de la classificació. La primera part va ser de clar domini local, tot i això el domini era estèril, ja que el Sant Pol tenia més temps la pilota i portava el ritme de partit que li convenia, però les ocasions clares de gol no arribaven. El verds per contra es tancaven al darrera i esperaven tenir opcions al  contraatac, però al final dels primer quaranta cinc minuts el marcador no s’havia mogut. A la represa el matx va seguir igual, amb un Sant Pol cada cop més llençat a l’atac i amb un Juventus serio en defensa i tancat a darrera. Però a mida que passaven els minuts els locals van notar el major desgast físic fet i en els últims minuts es van torbar fosos, fet que va aprofitar l’equip mataroní per buscar el gol de la victòria en els últims deus minuts de partit. I després de tenir una parell de clares ocasions de gol va arribar el gol de Ferran a quatre minuts pel final de matx que va donar els tres punts i que va deixar sense temps de reacció als locals. PLA D’EN BOET - CARMEL suspès El partit que havien de disputar el Pla d’en Boet i el Carmel no es va disputar ja que l’àrbitre del matx no es va presentar. Primerament pel fet d’haver-hi un pont tant llarga tots dos equips es van posar d’acord de disputar-lo el dimecres dia 6 de desembre, però la forta pluja que va caure a Mataró va impedir la celebració del matx. Després d’aquest fet totes les parts implicades van quedar d’acord de que el partit es jugués diumenge, però aquest cop el matx no es va poder disputar un altre cop per la manca d’àrbitre. MOLINOS - ARENYS DE MAR 0-3 Els Molinos van perdre per golejada a casa davant l’Arenys de Mar, segon classificat i el que fins ara ha aconseguit fer més gols durant les tretze jornades de lliga que portem. Els Molinos amb aquesta derrota torna entrar en el grup d’equips que ara mateix baixarien de categoria, i jornada rera jornada l’equip s’està mostrant com un equip irrgular capaç de guanyar fora de casa o contra rivals de major potencial i juga partits a casa assequibles i perdre’ls. Malgrat això encara queda molta lliga i l’equip blanc i blau en les darreres campanyes ja ens té acostumats a fer magnífiques segons voltes i salavar la categoria. CANET - LA LLÀNTIA 3-1 La Llàntia va veure perdre per 3 a 1 al camp del Canet en un partit vibrant i intens on el major encert de cara a porteria dels locals va decantar el marcador final. Tot i aquesta derrota l’equip va mostrar un molt bona cara davant un rival que cal recordar que ara mateix  és el quart classificat a quatre punts del líder, la Sabadellenca. Amb aquesta derrota l’equip verd només es troba un punt per sobre de la zona de descens.