Triomf del CNM El Tot que el classifica per a la Copa de la Reina

CN MATARÓ EL TOT- LA LATINA 10-8

L'equip de Vicenç Tarrés va aconseguir aquest dimecres dia 6 el tercer triomf a la lliga, en derrotar l'equip madrileny de La Latina en partit endarrerit corresponent a la cinquena jornada, i amb ell va assolir la classificació per a la Copa de la Reina gràcies a haver entrat entre els vuit primers classificats al final de la primera volta.Les mataronines van sortir molt mentalitzades de la importància del partit i amb un 2-0 de sortida ja van obrir un marge de seguretat al marcador, que després al segon quart s'obriria fins un 6-3. L'equip estava fent un dels millors partits davant d'un dels equips de la "seva lliga", però l'equip visitant no es va rendir i va igualar a 6 a mig tercer quart creant una certa inquietud, sobretot pensant en el que havia passat contra el Sant Feliu que va emportar-se la victòria en els darrers compassos del partit.Però en aquesta ocasió l'equip local va saber mantenir la serenitat i amb un bon joc col·lectiu i eficàcia en els llançaments, es va emportar els tres punts en el darrer quart.

CN MATARÓ EL TOT: Noèlia Gómez, Helena Lloret (1), Carolina Plaza, Ciara Gibson, Estefania Casas, Ingrid Garcia, Helena Nicolàs, Elena Padilla (1), Marta Bach, Míriam Abril (3), Èrika Reyes (2), Gal·la Torner (2) i Roser Sancho (1).LA LATINA: Díaz, Herrador, Contreras, de Haro, Làzaro, Hernàndez (2), Moreno (2), Fernàndez (1), Gancedo (1), Sanz (2).