Torna la "bèstia negra" i es cau davant del Mediterrani

El Centre Natació Mataró torna a ensopegar a casa davant del Mediterrani

El CE Mediterrani, l'equip de la barriada de Sants, va tornar a ser aquella "bèstia negra" que havia estat fa uns anys per a l'equip mataroní i es va emportar de forma sorprenent els tres punts de la piscina Municipal, traient-se l'espina del 23-14 encaixat la temporada passada, i fent que l'equip mataroní perdi pràcticament totes les opcions de poder entrar a la Copa del Rei.L'equip de Dorin Costras només va anar per davant en el 1-0. Després un parcial de 0-3 ja va obrir un forat al marcador, que no faria més que anar eixamplant-se  durant els dos primers quarts i arribant a un escandalós 6-12 a poc d'iniciar-se el tercer. La defensa local es mostrava terriblement permissiva davant dels llançaments exteriors i tampoc Jordi Fernàndez estava encertat i en canvi a l'altra banda es desaprofitaven moltes situacions d'home de més.No va ser fins entrat el darrer quart que a les grades, glaçades fins aquell moment, es van poder començar a sentir crits d'ànim, quan Kadar amb dos gols va posar el 12-15 al marcador a falta encara de set minuts per al final. Els barcelonins van especular molt amb el seu avantatge, i la defensa i la porteria local van funcionar, però amb 15-17, i ja amb Iosep fora de partit per exclusions, Jordi Garcia va enviar un penal i un xut clar al travesser, que haurien pogut encara donar un punt als locals. El 16-17 ja va arribar sobre el xiulet final i sense temps per més. La sorpresa s'havia consumat...

CN MATARÓ QUADIS 16 - 17 MEDITERRANI

CN MATARÓ-QUADIS; Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sànchez, Kalman Kadar (5), Andrei Iosep (4), Balasz Sziranyi (2), Pei Garcia (2), Kiku Garcia, Flores (1), Jordi Garcia (1), Adso Fernàndez (1), Pau Cardenal i Marc Garcia.MEDITERRANI: Gómez, Angelats, Aguiran (4), Gonzàlez, Arroyo (3), Minguell (3), Brugarolas (1), Szego, Trilles, Biart (4), Alled, Yàñez (2) i Colàs.