La Big Band del Maresme es mostra consolidada davant un nombrós públic

El concert al Clap, va anar precedit per una jam session en la qual professionals i amateurs van compartir el mateix escenari

La Big Band del Maresme va demostrar el passat dijous 20 d’abril que tot i la seva curta vida, són una formació totalment consolidada. La cita, va ser al Clap de Mataró en el tercer concert que la formació ofereix a la nostra ciutat després de la seva presentació el passat juliol del 2005. La sala de dalt de la discoteca es va quedar petita davant d’una agrupació que va aconseguir aplegar un nombrós públic.

La Big Band, dirigida pel pianista Gerard Nieto, va oferir un concert molt variat en quan a estils i durant el recital, es van anar convinant ritmes diferents. D’aquesta manera, els músics van aconseguir oferir un repertori dinàmic on no hi va haver lloc per la més mínima monotonia. Les interpretacions van demostrar una agrupació molt madurada des d’aquell primer concert el passat estiu, però el que va fer posar la pell de gallina als assistens van ser les improvitzacions. Aquest moment en que el músic expressa la seva interpretació més personal d’un tema, es va convertir en una exibició on realment va quedar pal·lès el talent de la formació.

Música per a tothom
El punt fluix de l’actuació va ser precisament la seva curta durada. Els músics, que van començar el concert amb una puntualitat britànica, van oferir un concert de poc més d’una hora que va deixar amb el caramelet a la boca a molts dels assistents. Però la música no va finalitzar aquí. La Jam session que va seguir el concert va aconseguir fer treure la vergonya a molts dels assistents que es van animar a participar i compartir escenari amb els músics de la Big Band.